Sporedni naslov

O nama

Novoosnovana smo tvrtka u Hrvatskoj sa sjedištem u Varaždinskoj županiji. Zbog društveno-političkih okolnosti u svijetu, svoj smo višegodišnji posao iz Ukrajine preselili u Hrvatsku.

Ponosimo se dvanaestogodišnjim iskustvom rada u strojnom vezenju na materijalima svih vrsta, veličina, oblika i namjena, rađenih za ukrajinske i američke brendove. Specijalizirani smo za vezove na materijalima iznimno malih ili velikih površina (iskustvo štikanja kazališnih zavjesa). 

Suvremeno opremljene mašine izvode strojno vezenje satenskog, richelieu, aplikativnog, zlatnog i križnog veza, a posebni smo po tome što štikamo šenil i tambur vez, nove i jedinstvene vezove u Hrvatskoj, koji se izrađuju na našim specijalnim mašinama za strojni vez/štik.

Vezove štikamo koncima od poliestera, viskoze, pamuka akrila i metala (pogodno za zlatovez), a ručno vezemo perlice i slične dodatke. 

Bogato iskustvo i stručnost našeg tima garantira vam uspješnu realizaciju svih ideja!

1

Sve počinje s idejom

Fascinantan je put od rođenja ideje do njezine implementacije u vez. Potražite inspiraciju u našoj galeriji.

2

Ostavite zahtjev

Ispunite narudžbenicu ili nas nazovite na

3

Rasprava o detaljima

Vi birate boju, veličinu, materijal, odlučujete o tehnici vezenja. Sve ćemo dogovoriti do najsitnijih detalja kako bi Vaš san postao stvarnost.

4

Napravite skicu

Vašu ćemo skicu pretvoriti u program za vezenje, a naši će vam umjetnici pomoći u realizaciji ideje.

5

Razvijamo program strojnog vezenja

Na temelju dogovorene skice izrađuje se program vezenja, štika se uzorak za odobrenje – strojni vez.

6

Usklađujemo uzorak

Uvjereni smo u kvalitetu našeg veza. Uzorak je odobren samo kad smo sigurni da ćete dobiti upravo onakav proizvod o kakvom ste sanjali.

7

Snovi se ostvaruju

Narudžbu ćete dobiti u dogovoreno vrijeme. Zajedno ćemo doći od ideje do gotovog veza.